BejelentésOvimaci
Nagycsoportosok lettünk!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

21 gyermek jár a csoportunkba. A nyári szünet után élvezettel vették birtokba a csoport játékait, a régi barátságok újból felelevenedtek. A régi óvodások örömmel fogadták az újonnan érkező gyerekeket. Szívesen segítettek nekik a csoportszokások megismerésében, bátorították őket a hétköznapokban, segítő, tapintatos, türelmes magatartással.

 

Ebben az évben fontos feladatunk felkészülni az iskolás évekre.


A családdal együtt kell segítenünk, hogy a gyermek megtalálja helyét az óvodában. Az óvoda és a család hasonlóságainak és különbségeinek átélése közben a félelmet, szorongást csökkentenünk kell, érzelmi biztonságot kell kialakítanunk.

Kapcsolatteremtést segítő drámajátékokat napi rendszerességgel játszunk, gyermekeink örömére. Sokat mondókázunk, énekelünk, verselünk. Zenét hallgatni, táncolni is szoktunk, így ünnepeljük minden hónapban a szülinaposokat.

A mesék világát folyamatosan próbáljuk megismerni. Erre a csodás világra dallal, gyertyagyújtással próbálunk ráhangolódni.

A külső világ tevékeny megismerése során célunk, hogy szívesen és örömmel vegyenek részt együttes tapasztalatok, élmények szerzésében.

Mindennapi tornáinkat, a testnevelés foglalkozásokat az óvoda tornatermében tartjuk, melyek a mozgásfejlesztést, izomerősítést, és az állóképesség növelését szolgálja.

A rajzolgatás, festés, gyurmázás, mindenki kedvelt tevékenységei közé tartozik.

Eseménydúsan, vidáman telnek a napok a Maci csoportban. A legfontosabb mégis az, hogy nagyon szeretünk itt és együtt lenni..

 

A csoportban dolgozó felnőttek:

Óvónők: ÁNGYÁN ATTILÁNÉ /Anikó néni/

TAKÁCS ANITA / Anita néni/

Dajka: HORVÁTH ENDRÉNÉ /Edit néni/

 


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!